Hylliekrokens Golf Academy  
Våra instruktörer

Anders Olsson
Jag hjälper dig att uppnå dina golfmål. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli!

Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på att skapa det motsatta problemet, t ex ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och gå igenom hur du bäst kommer att nå målet.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp - Uppställning- Bollplacering- Balans -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre!

Jag arbetar med alla golfare, från nybörjare till den mer avancerade spelare. Med en spelarbakgrund vet jag vad som krävs för att bli en bra spelare.

Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Se till att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan. Därför innehåller mina paket både lektioner i full sving och närspel.

Hittar du ingen ledig tid som passar dig? Jag har även drop in tider så skicka ett mail till mig så återkommer jag med förslag på tid.
VäljLäs mer
Nicolaj Jacobsen
Jag drivs av att få utveckla mina kunder, allt från den nya golfaren till elitspelaren. Få mina kunder att klara av nya saker de inte lyckats med tidigare på golfbanan. Jag utgår givetvis från grunderna: Grepp - Uppställning - Balans - Sikte - Bollplacering och med så enkla medel som möjligt göra de förändringar som krävs för att mina kunder ska bli bättre golfare.

Samtidigt är det oerhört viktigt att kunden får en förståelse varför olika saker händer med svingen, bollträffen och bollflykten och därmed kan lära sig långsiktigt att justera "fel" på egen hand vilket kommer leda till konstant utveckling mot en bättre och gladare golfare.

Funktion och resultat i fokus, att ha ett syfte med allt. Träningen utformas efter kundens behov, förutsättningar och målsättning. Kunden ska känna sig trygg och känna ett förtroende för mig som tränare. Krav kommer att ställas både från kund, men även från mig som instruktör.

Jag ser fram emot vår gemensamma resa på golfbanan!
VäljLäs mer
Alexander Olsson
Jag är en ung men mycket motiverad golfare med stor passion för spelet. Ingen sving är den andra lik och därför bör träningen inte vara det. Jag individualiserar träningen för att Du ska få en träning som passar Din sving. Mitt mål som instruktör är att få Dig att uppnå Din fulla potential. Jag arbetar med både kortsiktiga och långsiktiga mål vilket ger oss något att ständigt sträva efter. Detta leder till att ständigt utvecklas och blir bättre. Styrkan hos en bra golfare ligger lika mycket i närspelet som i den långa spelet, alla delar av spelet har alltså sin plats i träningen.

Jag ser fram emot att hjälpa Dig med Din golf!
VäljLäs mer
Beställ lektion
1
Välj instruktör
2
Välj datum och tid
3
Logga in
4
Övriga upplysningar
5
Skicka beställning
6
Bekräftelse
 
Gjord av: